Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αίσιο τέλος με Γιόρι στη Λίβερπουλ!

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο Τιάγκο Γιόρι, καθώς οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αίσιο τέλος με Γιόρι στη Λίβερπουλ
Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο Τιάγκο Γιόρι, με τους «κόκκινους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς να κάνουν γνωστούς τους όρους της συμφωνίας (διάρκεια συμβολαίου, χρήματα).

Ο 20χρονος, αφού πέρασε τα ιατρικά, δήλωσε: «Θα προσπαθήσω για να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω να παίξω όσο πιο πολύ μπορώ και θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Θα δώσω τα πάντα και θα προσπαθήσω για να το καλύτερο. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου. Η Λίβερπουλ έχει μία σπουδαία ομάδα και νομίζω πως είναι το ιδανικό μέρος για να βρίσκομαι. Ο σύλλογος έχει κερδίσει πολλά τρόπαια στο παρελθόν και ήθελα πολύ να είμαι μέλος του».

Ο νεαρός αμυντικός ήταν το έκτος μεταγραφικό απόκτημα του Μπρένταν Ρότζερς, μετά τους Σιμόν Μινιολέ, Ιάγκο Άσπας, Κολό Τουρέ, Λουίς Αλμπέρτο και Αλί Σισοκό.

Ο Τιάγκο Γιόρι είναι διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά μετρούσε μόλις 14 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: