Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Έχει και χειρότερα;

Την τελευταία φορά που ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ήττες, στο τέλος υποβιβάστηκε. Τρεις σερί ήττες είχε να κάνει πάνω από… μισό αιώνα.

Έχει και χειρότερα;
Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Απόλλωνα Σμύρνης και Καλλονή στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος προκάλεσαν προβληματισμό στις τάξεις του Άρη και το μυαλό όλων πήγε στην τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Το 2004-05 οι «κίτρινοι» είχαν χάσει από SKODA Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου και στο τέλος της σεζόν η ομάδα υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική για δεύτερη και τελευταία φορά στην ιστορία της.

Στην ΠΑΕ δεν θέλουν να σκέφτονται ένα τέτοιο σενάριο, αλλά την αμέσως επόμενη αγωνιστική, οι «κίτρινοι» ισοφάρισαν ένα αρνητικό ρεκόρ που σημειώθηκε πριν από 54 ολόκληρα χρόνια. Η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που συνδυάστηκε από μια ακόμη μέτρια εμφάνιση, ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου, κάτι που είχε συμβεί τελευταία φορά το 1959.

Το τρία στα τρία μόνο κολακευτικό δεν είναι για τον Άρη, με τον προπονητή να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η καρέκλα του «τρίζει επικίνδυνα» και δεν αποκλείεται να υπάρξει διαζύγιο ακόμη και εντός της ημέρας. Και έτσι θα επιβεβαιωθεί και ο «Τρελός του χωριού», που τα έλεγε και τα έγραφε από τις 20 Αυγούστου… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: