Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Υποχρεωτική διανυκτέρευση στη Ρώμη!

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους παίκτες της Βερόνα, μετά το παιχνίδι κόντρα στη Ρόμα. Το πούλμαν που θα τους μετέφερε υπέστη ζημιές και αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στη Ρώμη.

Υποχρεωτική διανυκτέρευση στη Ρώμη
Όταν η βραδιά ξεκινάει άσχημα, πιθανότατα να συνεχιστεί χειρότερα. Η Ελλάς Βερόνα αντιμετώπιζε τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0. Όμως τα άσχημα δεν σταμάτησαν εκεί για τους παίκτες της ομάδας, αφού υποχρεώθηκαν να διανυκτερεύσουν στην ιταλική πρωτεύουσα λόγω… ανωτέρας βίας.

Το πούλμαν της ομάδας υπέστη ζημιές μετά από επίθεση που δέχτηκε από μερίδα φανατικών οπαδών της Ρόμα. Έτσι οι παίκτες της Ελλάς δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν για τη Βερόνα, όπως είχε προγραμματιστεί και έμειναν στο ξενοδοχείο.

Τελικά στις 7.40 το πρωί (ώρα Ιταλίας) η αποστολή της Ελλάς βρέθηκε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης, προκειμένου να πάρει το τρένο των 8 για τη Βερόνα. Με την ατυχία που έχουν οι παίκτες της ομάδας, πάντως, ακόμα και αυτό μοιάζει δύσκολο… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: