Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Πού είσαι Σούλη με τις τεσσάρες σου…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Άρη. Οι ανεβασμένοι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι που εξακολουθούν να προβληματίζουν.
Βλέπεις τα αποτελέσματα στα τρία πρώτα παιχνίδια του Άρη για το πρωτάθλημα και σε πιάνει η ψυχή σου.
1η αγωνιστική: Απόλλων – Άρης 2-1.
2η αγωνιστική: Άρης – Καλλονή 0-2.
3η αγωνιστική: Ατρόμητος – Άρης 2-0.
Από δυο γκολ σε κάθε παιχνίδι έχει φάει μέχρι τώρα ο Άρης, ενώ κατάφερε να σκοράρει μόνο στην πρεμιέρα. Μηδέν βαθμοί, λοιπόν.
Χοντρό πρόβλημα
Ακόμα πιο απογοητευτική, όμως, από την βαθμολογία, είναι η εικόνα του Άρη στο γήπεδο. Η ομάδα έχει χοντρό αγωνιστικό πρόβλημα. Με δυσκολία αλλάζει μια πάσα, ενώ δεν μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Με το σταγονόμετρο οι φάσεις…
Άσε τα ατομικά λάθη, ειδικά στην άμυνα. Και σήμερα έγιναν, άλλωστε. Ακόμα και ο Τάτος, λοιπόν, στο Περιστέρι χάθηκε κι αυτός μέσα την γενική μετριότητα.
Στο τέλος
Κι άντε να δούμε αν ο Άρης θα έχει φέτος ακόμα πιο δύσκολο έργο από πέρυσι για την σωτηρία του, τότε που είχε σώσει την κατάσταση στο τέλος ο Σούλης με τις τεσσάρες του.
Νωρίς είναι ακόμα, βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε, η ομάδα μέχρι τώρα δεν πείθει. Σε καμία γραμμή δεν ικανοποιεί και το ρόστερ μοιάζει φτωχό. Θα πρέπει να ανέβει επειγόντως, πάντως, αφού όσο να’ ναι και οι παίκτες χάνουν μέσα σ’ όλα τα άλλα και αυτοπεποίθηση με τόσα αρνητικά αποτελέσματα.
Δυνατός
Το σίγουρο είναι ένα, πάντως. Η Σούπερ Λίγκα έχει ανάγκη έναν δυνατό Άρη, έναν Άρη που να θυμίζει τις παλιές καλές μέρες, όχι έναν Άρη που θα παλεύει για την σωτηρία του μέσα σε χίλια προβλήματα.
Ξεμπλοκάρει
Όσο για τον Ατρόμητο, φαίνεται ότι ξεμπλοκάρει σιγά – σιγά. Τον βοήθησε και το παιχνίδι στην Ολλανδία που έδειξε χαρακτήρα και πήγε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή. Οι Περιστεριώτες καθάρισαν το ματς άνετα, ενώ σίγουρα η κλήση στην εθνική για τον Παπαδόπουλο αποτελεί μια προσωπική δικαίωση. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: