Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχαλήτσος στο Metropolis: «Έκανα πρόταση στον Αναστασιάδη και αρνήθηκε»


 
Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, αναφερόμενος στην προπονητολογία που έχει ξεσπάσει στον Άρη, εξαιτίας του πολύ άσχημου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την πολύ πιθανή απομάκρυνση Χατζηνικολάου: «Δεν μπορώ να κρίνω εγώ εάν πρέπει ή όχι να αλλάξει ο προπονητής. Όσοι είναι στη διοίκηση αυτοί πρέπει να το κρίνουν. Γνώμη μου είναι πως δεν διώχνεις προπονητή στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Παρ' όλα αυτά έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχε την ομάδα δύο μήνες, και δούλεψε μαζί της στην προετοιμασία. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας βαρύνουν τον ίδιον».

Για τη φημολογία περί επιστροφής Κούπερ, και τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είναι, αναμφίβολα, μεγάλος προπονητής, αυτά που έχει δείξει τόσα χρόνια στην Ευρώπη δεν τα έχει κάνει κανένας άλλος προπονητής στη Ελλάδα. Εμπνέει σεβασμό και θα είναι αποδεκτός από όλον τον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι προπονητές, Έλληνες, όπως ο Αναστόπουλος και ο Αναστασιάδης. Εγώ είχα κάνει πρόταση στον Αναστασιάδη πέρσι όταν αποχώρησε ο Κατσαβάκης να έρθει να αναλάβει τον Άρη, όμως αρνήθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: