Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τερματοφύλακας-σκόρερ στη Λάτσιο!!

Στην απόκτηση του Ετρίτ Μπερίσα της Κάλμαρ προχώρησε η Λάτσιο. Ο Αλβανός τερματοφύλακας θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, με ιδιαίτερη έφεση στο… σκοράρισμα.

Τερματοφύλακας-σκόρερ στη Λάτσιο
Από το 2008 υπερασπιζόταν την εστία της Κάλμαρ, έχοντας παίξει σε 90 αγώνες πρωταθλήματος. Αυτό, ωστόσο, που τον έκανε να ξεχωρίζει, εκτός των αθλητικών του προσόντων, ήταν η ικανότητά του στο… σκοράρισμα, αφού έχει σημειώσει τρία γκολ στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στο σουηδικό πρωτάθλημα. Ο Ετρίτ Μπερίσα, θα προσπαθήσει να βρει… δίχτυα και στο Καμπιονάτο, αφού από το βράδυ της Κυριακής ανήκει στη Λάτσιο.

Αυτό γνωστοποίησε η Κάλμαρ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της. «Η διοίκηση της Κάλμαρ ήρθε σε συμφωνία με τη Λάτσιο για την παραχώρηση του Ετρίτ Μπερίσα. Ευχόμαστε στον παίκτη κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Μπερίσα είναι 24 ετών, διεθνής με την εθνική Αλβανίας και θεωρείται ένας πολύ εξελίξιμος τερματοφύλακας. Μένει να δούμε αν ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα τον εμπιστευτεί στις δύσκολες υποχρεώσεις της Λάτσιο στη Serie A, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: