Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ούμπιντες: «Νέα ομάδα ο Άρης, θέλει χρόνο»

 
Την πίστη του πως με το πέρασμα του καιρού ο Άρης θα παρουσιαστεί εμφανώς καλύτερος σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη δική του ομάδα, εξέφρασε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ο Χαβιέ Ούμπιντες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που... λατρεύτηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο είπε πιο συγκεκριμένα:

«Δυσκολευτήκαμε μέχρι το πρώτο μας γκολ, γιατί ο Άρης ήταν ένας καλός αντίπαλος και μας δημιούργησε ορισμένα προβλήματα. Μετά όμως, τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για εμάς, ενώ το παιχνίδι φάνηκε να κλειδώνει, όταν μπορέσαμε να κάνουμε το 2-0». Σχολιάζοντας την απόφαση της ΠΑΕ Άρης να προχωρήσει στην διακοπή της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χατζηνικολάου τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς για να αλλάζεις προπονητές, είναι μόλις τρίτη αγωνιστική. Νομίζω πως ήταν ένας προπονητής που προσπάθησε να περάσει κάποια πράγματα και φάνηκε στο γήπεδο ότι δουλεύει αρκετά. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί αντικαταστάθηκε, σίγουρα η διοίκηση ξέρει καλύτερα».

Κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά με το πως είδε τον Άρη, επεσήμανε: «Έχει πολλούς νεαρούς παίκτες, που δείχνουν όρεξη να δουλέψουν. Είναι πολύ νωρίς για να κριθούν αλλά είναι λογικό πως είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν στην πίεση που ασκεί μια τεράστια ομάδα, όπως ο Άρης. Μπορεί τώρα να αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως νομίζω ότι σύντομα θα σηκώσει κεφάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: