Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Έρωτας είναι η αιτία!!

Η εγκυμοσύνη της συντρόφου του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ευθύνεται για την άρνηση του ποδοσφαιριστή να αποδεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Έρωτας είναι η αιτία
Την περασμένη εβδομάδα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι απέρριψε πρόταση που προερχόταν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδεικνύοντας τον… έρωτά του για τη Ρόμα. Όμως, πίσω από αυτή την απόφαση του διεθνούς μέσου κρύβεται και ένας άλλος έρωτας, πολύ σημαντικότερος, ίσως, για εκείνον.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η σύντροφος του Ντε Ρόσι, Σάρα Φέλμπερμπαουμ, γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το δεύτερο παιδί της με τον Ντανιέλε. Το γεγονός αυτό καθιστά επιβεβλημένη την παρουσία του Ντε Ρόσι στη Ρώμη, στο πλευρό της συντρόφου του.

Έτσι, αν και προηγήθηκαν δηλώσεις αγάπης και αιώνιας πίστης για τη Ρόμα, ίσως ο έρωτας του Ντανιέλε για τη σύντροφό του να ήταν η πραγματική αιτία για την άρνησή του να μετακινηθεί στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: