Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ουζουνίδης: «Ικανοποιημένος με την ισοπαλία»

Απολύτως ικανοποιημένος είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον βαθμό ισοπαλίας που πήρε ο Πλατανιάς Χανίων (0-0) κόντρα στον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ».

Ουζουνίδης: «Ικανοποιημένος με την ισοπαλία»
Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων τόνισε, αρχικά, πως: «Όπως εξελίχθηκε το ματς είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά περίμεναν καλύτερη απόδοση από την ομάδα. Θέλω πολύ περισσότερα πράγματα να βγάζουμε στο γήπεδο γιατί έχουμε τους παίκτες να το κάνουμε. Περιμέναμε ότι θα παίρναμε περισσότερους βαθμούς τα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό έφταιξε και ο τερματοφύλακας που ήταν σε πολύ κατάσταση και μας βοήθησε. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μπορούν οι παίκτες να παίξουν καλύτερα και πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα για να βελτιώσουμε το δημιουργικό μας κομμάτι κρατώντας και το αμυντικό».

Στη συνέχεια, ο Ουζουνίδης αναφέρθηκε στην πίεση που δέχθηκε η ομάδα του: «Ο ΟΦΗ μας πίεσε και σε ένα μέρος ανταποκριθήκαμε αλλά όχι στο βαθμό που θέλαμε. Και οι δύο ομάδες είναι καινούργιες και έχουν καλούς παίκτες και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι καλύτερες. Όταν βλέπεις ένα ματς ότι μπορείς να το χάσεις τότε κοιτάς να μην το χάσεις. Ο ΟΦΗ ήταν δυνατός στις μονομαχίες αλλά και εμείς έχουμε ποδοσφαιριστές να παίξουμε κάτι καλύτερα».

Οσο για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, είπε: «Θα δούμε έχουμε δει σε αυτά τα τρία παιχνίδια , αν βρούμε κάτι που μπορεί να μας ικανοποιήσει θα το πάρουμε. Πιστεύω όμως και σε αυτά τα παιδιά που έχουμε. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν είναι αυτό, γιατί περιμένω περισσότερα πράγματα στη συνέχεια».

Για ντεμπούτο του Φαϊσκα τόνισε: «Ο Φαϊσκα είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έχει εμπειρία, προσωπικότητα και ποιότητα και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει καλύτερος. Σε κάθε ματς αλλάζουμε την άμυνα μας και αυτό είναι ένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: