Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Επέστρεψε στο… σπίτι του!!

Στη Σταντάρ Λιέγης επιστρέφει ο Μεχντί Καρτσελά, αφήνοντας την Ανζί. Τα νέα οικονομικά δεδομένα της ρωσικής ομάδας, οδηγούν πολλούς παίκτες της στην έξοδο.

Επέστρεψε στο… σπίτι του
Γεννήθηκε στο Βέλγιο από πατέρα Ισπανό και μητέρα Μαροκινή. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του το 2008, σε ηλικία 19 ετών. Στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στο βελγικό πρωτάθλημα, έπαιξε σε περισσότερα από 80 ματς, σημειώνοντας 18 γκολ, μια σημαντική επίδοση για μέσο. Το 2011 η Ανζί, η διοίκηση της οποίας την περίοδο εκείνη προσπαθούσε να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, τον απέκτησε, ποντάροντας στο ταλέντο του.

Τα νέα οικονομικά δεδομένα της Ανζί, όμως, με τις σημαντικές περικοπές, οδηγούν πολλούς παίκτες της στην πόρτα της εξόδου, κάτι που συνέβη και με τον Καρτσελά. Ο Μαροκινός μέσος επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, ελπίζοντας να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης, ο Μεχντί Καρτσελά ανήκει πλέον στο δυναμικό του συλλόγου. Ωστόσο, οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές.

Να σημειωθεί πως ο 24χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές του Βελγίου, αλλά επέλεξε να παίξει στην αντρική ομάδα του Μαρόκου, με την οποία είναι 5 φορές διεθνής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: