Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο Άρης είναι σαν τα υπουργεία»


Ο Πρώην πρόεδρος του Άρη Νίκος Ζαμπέτας φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε για την κατάσταση των «κιτρινόμαυρων». Παρομοίασε τον Άρη με τα Ελληνικά υπουργεία και τόνισε  ότι τόσο ο Κούπερ όσο και ο Όγιος είναι πολύ καλές επιλογές για τον πάγκο της ομάδας.
849354d0ee8d69dcb382e0808cecaf84_XLΓια τις εξελίξεις στον Άρη: «Είναι στενάχωρο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα. Ο Άρης  είναι σαν τα υπουργία, μέχρι να καταλάβει ο προπονητής τι του συμβαίνει και που ήρθε, αποχωρεί, μέχρι να μάθει την κατάσταση και τους παίκτες, φεύγει. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα από τον Άρη και να διώχνουμε συνέχεια προπονητές. Αλλά κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις διοικήσεις του Άρη τα τελευταία χρόνια».
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι πολύ καλό παιδί και τίμιο, ενδιαφέρεται για την ομάδα και θεωρώ ότι οι φετινές επιλογές δεν ήταν 100% δικές του. Με “τέλος πάντως” δεν γίνεται να χτιστεί η ομάδα. Στο ποδόσφαιρο οι πολύ καλοί άνθρωποι πέφτουν συνήθως θύματα, ευθύνες δεν έχουν μόνοι οι Χατζηνικολάου και Μούτας, εγώ άμα έφερνα τότε τέτοιους παίκτες θα ήμουνα κρεμασμένος στον Λευκό Πύργο
Δεν υπάρχει κορμός τα τελευταία λόγια , μετρήστε πόσες μεταγραφές έγινα από πέρσι, θα πρέπει ο Άρης να εκμεταλλευτεί τις ανανεώσεις και να ενισχυθεί πιο ουσιαστικά. Πρέπει να πάρουμε προπονητής ο οποίος να είναι ειδικευμένος στις μικρές ηλικίες. Ο Άρης πέρσι έκανε 8 ποδοσφαιριστές επαγγελματίες από την Κ20, τα παιδιά αυτά χρειάζονται εξειδικευμένη προπόνηση οπότε θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή που να δουλεύει καλά με τα νέα παιδιά».
Για τον Κούπερ : «Είναι καταπληκτικό σενάριο, είναι κύριος με Κ κεφαλαίο και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, με τεράστια εμπειρία και θα εκπέμψει τεράστιο σεβασμό σε όλους τους νεαρούς παίκτες, απλά θα πρέπει να του γίνει ξεκάθαρο το πως θα δουλέψει εδώ πέρα. Ότι δηλαδή δεν μπορεί να πάρει ξένους παίκτες και ότι θα πρέπει να δουλέψει με νεαρά παιδιά. Άμα συμφωνεί σε όλα αυτά θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Άρη».
Για το αν ψάχνει επενδυτές : «Η χώρα μας αυτήν την στιγμή έχει την χειρότερη φήμη όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε όλο τον κόσμο, πολύ δύσκολα μπαίνει κάποιος να επενδύσει στην ομάδα. Κανένας δεν βάζει τα χρήματα του στην Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται, οι απαντήσεις που πήρα μέχρι στιγμής ήταν κάθετα αρνητικές».
Μην μπερδεύουμε τις εποχές και τους Αριανούς, άλλες εποχές τότε και άλλες τώρα. Στο παρελθόν τόσο ο Όγιος όσο και ο Κούπερ είχανε βρει καλούς παίκτες στο τότε ρόστερ της ομάδας. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και το ρόστερ δεν είναι τόσο καλό όσο στο παρελθόν. Ο  Όγιος πάντως τρελαίνεται με τα πιτσιρίκια και είναι πολύ καλή η λύση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: