Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ιταλικό ..."ΟΧΙ" για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!!

Ποιους έδιωξε ο Αντρέα Τρινκιέρι, παραμονή της έναρξης του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας; Ποιοι "κατάσκοποι" προσπάθησαν να πλευρίσουν την Εθνική μας; Ο sportdog έχει τις απαντήσεις... Μπορεί να είναι υπερβάλουσα ανησυχία, μπορεί τρικ των Σλοβένων, μπορεί και κάτι άλλο. Αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά. Ο Αντρέα Τρινκιέρι και οι συνεργάτες του όμως, δεν μασάνε κουτόχορτο.
Ακόμα και τίποτα απ'όλα αυτά να μην είναι, καλό είναι να έχουν γνώση οι φύλακες. Γενικότερα είναι καρφωμένο στο μυαλό των αποστολών γενικότερα στη Σλοβενία, ότι οι αντίπαλοι ο ένας με τον άλλον και κυρίως αυτοί που έχουν ...άνομο συμφέρον να το κάνουν (όπως π.χ. οι Σλοβένοι που φοβούνται και τον ίσκιο τους), θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού των βασικών διεκδικητών των μεταλλίων, με όποιο τρόπο.
Κάποια στιγμή, η σλοβένικη τηλεόραση ζήτησε από την ελληνική αποστολή, για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σόου που θα ήθελαν να βγάλουν από το κλειστό γήπεδο του Κόπερ, να αποκτήσουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Ελλήνων παικτών.
Ισχυρίστηκαν ότι ο μοναδικός λόγος είναι για να στηθεί η ζωντανή σύνδεση μέσα στο γήπεδο, να φαίνεται στο μπαγκράουντ του τηλεοπτικού δέκτη η δράση του παρκέ.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι, δεν κυνηγάει φαντάσματα μεν, αλλά δεν είναι και ...κουτός. Είχε δύο επιλογές. Ή να δεχτεί και στο διάστημα της παρουσίας της κάμερας μέσα στην προπόνηση να ...πετάει χαρταετό με τους παίκτες απλά να δοκιμάζουν σουτάκια χωρίς να κάνουν ασκήσεις τακτικής, ή να πει όχι! Και φυσικά απάντησε κατηγορηματικά "όχι" στο αίτημα της σλοβένικης τηλεόρασης, όπως ακριβώς θα έκανε κάθε προπονητής που σέβεται την ομάδα και τον εαυτό του. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: