Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ο παραλίγο κόουτς είδε τον... κόουτς!!

Ποιος επιτυχημένος προπονητής είδε από κοντά τη συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Τρινκιέρι ενώ θα μπορούσε να είναι ...Τρινκιέρι στη θέση του Τρινκιέρι; Ο σκύλος τα μυρίζει όλα στο Ευρωμπάσκετ... Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα καθόταν στον πάγκο της Εθνικής αν ο Φώτης Κατσικάρης δεν είχε προτιμήσει τη Ρωσία από την Ελλάδα, όμως η ζωή τα έφερε έτσι, που ο Ελληνας κόουτς βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου που έδινε συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός, παραμονές του Ευρωμπάσκετ!
Απίστευτο σκηνικό στη Σλοβενία και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι ομάδες. Ο Τρινκιέρι μιλούσε στη συνέντυξη Τύπου στους Ελληνες δημοσιογράφους και ξαφνικά από την πίσω πόρτα της ειδικής αίθουσας εμφανίστηκε ο Κατσικάρης και παρακολουθούσε. Κάθισε λίγο και έφυγε, αλλά ήταν όντως παράξενο το σκηνικό...
Γιατί τελικά ο Κατσικάρης ταξίδεψε στην Σλοβενία για να σχολιάσει το Ευρωμπάσκετ στην τηλεόραση, ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν προπονητής στην Εθνική Ρωσίας. Κι αν δεν είχε προτιμήσει τη Ρωσία από την Ελλάδα, θα ήταν τώρα στη θέση του Τρινκιέρι.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: