Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Παράσχος: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Απόλυτη ικανοποίηση, τόσο για τη νίκη, όσο και για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ατρόμητος, εμφανίστηκε ο προπονητής του, Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»
Το 2-0 με τον Άρη ήρθε εύκολα για τον Ατρόμητο και αυτό ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για καλή απόδοση, ενώ θα ήθελε να δει την ομάδα του να πετυχαίνει και άλλα γκολ. Παράλληλα, έγιναν γνωστές και οι προθέσεις του για τη θέση του δεξιού μπακ, αφού δεν αποκτήθηκε παίκτης, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να καθιερώνεται εκεί.

Αναλυτικά: «Είχαμε παρά το δύσκολο μήνα έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά. Τρέξανε και στο πρώτο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Μπορούσαμε και άλλα γκολ αν ήμασταν πιο ομαδικοί. Και τώρα θα έχουμε ένα μήνα να φρεσκαριστούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Το μόνο παράπονο θα ήταν στην συγκέντρωση όπως στην φάση του Ναπολεόνι που θα μπορούσε να πέσει και να πάρει την αποβολή του τερματοφύλακα, να είχαμε κερδίσει πιο γρήγορα και να είχα βάλει και άλλους παίκτες μέσα. Συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς και αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον».

Για το αν θα αποκτηθεί δεξιός οπισθοφύλακας από την στιγμή που εκεί παίζει ο Φυτανίδης: «Όχι δεν νομίζω προσπαθούμε να προσαρμόσουν τον Φυτανίδη εκεί. Ειδικά στο αμυντικό τομέα πηγαίνουμε πολύ καλά, αν μπορέσει να προσαρμοστεί νομίζω πως μπορεί να παίξει άνετα στη θέση αυτή γιατί έχει δυνατά πόδια και γιατί να μην παίζει σε δύο θέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: