Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Στημένοι, όχι «αγανακτισμένοι», κατά Νταμπίζα!!

Ο Αποδυτηριάκιας διερευνά το «σκοτάδι» της εγκληματικής ενέργειας στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.  
Δεν μου λέει τίποτα ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατεδίκασε το ξυλοδαρμό του Νίκου Νταμπίζα. Είναι σαν κάποιες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, γραμμένες από τα πριν του τσαμπουκά. Όχι, ούτε που πάει η σκέψη ότι η ΠΑΕ γνώριζε την 100% στημένη βρωμοδουλειά ενάντια στον άνθρωπο του Αναστασίου. Η ευθύνη της ΠΑΕ, όλων των ΠΑΕ στην Ελλάδα, βρίσκεται στις «ειδικές σχέσεις» που εδώ και δεκαετίες κρατούν με τους μπράβους των γηπέδων. Όπως λέμε μπράβους της νύχτας.
Ποιοι είναι αυτοί οι «γνωστοί τύποι» που την πέσανε χοντρά κι έκαναν μαύρο τον έμμισθο υπάλληλο (ακριβοπληρωμένος;) της ΠΑΕ; Περίεργο. Τον Παναθηναϊκό τον διοικούν, έστω τον συνδιοικούν οι φίλαθλοι. Ο Φορέας. Ούτε ο «θα σας κόψω τα πόδια» καπετάν Γιώργης, που τους πλάκωνε στα μπινελίκια, ούτε ο καταραμένος Τζίγγερ.
Σήμερα αφεντικό στην ομάδα είναι ο λαός. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Λοιπόν; Δεν τους ξέρουν αυτούς που είναι εκπαιδευμένοι να δέρνουν, ρωτάω. Άσε την Αστυνομία, αυτή ξέρει. Κι ακριβώς επειδή ξέρουν το νιτερέσο κάθε διοίκησης με τον οπαδικό της υπόκοσμο, γι’ αυτό οι μπάτσοι, προχθές στη φάση με τον Νταμπίζα, έκαναν το κορόιδο. Τέτοια εντολή έχουν. Το γράφει και το υπογράφει ο αποδυτηριάκιας.
Παίρνει πρέφα το σκηνικό ο Ζαβραδινός και πετάγεται έξω βάζοντας τις φωνές. Ούτε κι αυτός ξέρει, ρωτάω. Εξήντα χρόνια στον Παναθηναϊκό άσπρισαν τα μαλλιά του, άλλο αν φαίνονται προς το καφέ, με ανταύγειες. Μια ζωή φοράκια στους οργανωμένους.

 Οι «φίλαθλοι» που δέρνουν στον Παναθηναϊκό παίρνουν εντολή να δείρουν, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακόμα κι όταν ήρθαν τα πολλά πακέτα στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό δεν κόπηκαν οι «σχέσεις» με τους σκληροπυρηνικούς των οργανωμένων. Τους επίλεκτους κομάντος. Ο Αλαφούζος, άνθρωπος από σπίτι, δεν νοιώθει καλά με τύπους αντεργκράουντ.
Να, όμως, που ό,τι γίνεται στην ΠΑΕ, είτε αφορά μεταγραφή παίκτη, είτε νταραβέρι π.χ. με την Παιανία, ενωρίτερα από τους δημοσιογράφους της ομάδας, το μαθαίνουν τα στέκια συγκεκριμένων «ομαδαρχών». Στα μπαρ που συχνάζουν.
Έδιναν καμμία διακοσαριά εισιτήρια στους νταήδες της εξέδρας κι αυτοί, βέβαια, τα πουλούσαν. Οι ίδιοι είχαν τον τρόπο τους να μπαίνουν στο γήπεδο, χωρίς να πληρώνουν διόδια. Από δυο διόδους, γνωστές στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, απ’ όπου περνούσαν και τη σακούλα με τα πυρομαχικά.
Αυτοί ήταν οι υπαίτιοι της διακοπής του ντέρμπυ 0-1 με τον Ολυμπιακό, τον Μάρτιο 2012, που κόστισαν στην ομάδα τούς μείον 3 βαθμούς και τρία παιχνίδια στα πλαίη-οφ χωρίς θεατές.
Για τον Νταμπίζα μιλάμε. Η «γραμμή» στην Αστυνομία είναι Γιατί να μπερδευτούμε εμείς. Όταν οι ίδιες οι ΠΑΕ συντηρούν την αλητεία.
Και μεσά σ’ αυτούς τους λουμπέν οπαδούς υπάρχουν κι εκείνοι του μεροκάματου στο βαράμε. Όπως άλλοι σύντροφοι, κάργα στη μαστούρα, δεν έχουν γροθιά να σηκώσουν οι φουκαράδες.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: