Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Πήρε Φελαϊνί η Γιουνάιτεντ!!

Έκανε το… θαύμα της η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ. Στο… νήμα της μεταγραφικής περιόδου, οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον Μαρουάν Φελαϊνί έναντι 32 εκατ. ευρώ!

Πήρε Φελαϊνί η Γιουνάιτεντ!
Κι όμως, στο φινάλε η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ τα κατάφερε! Ελάχιστα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, οι πρωταθλητές Αγγλίας κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Μαρουάν Φελαϊνί, με την Έβερτον να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 32 εκατ. ευρώ.

Πραγματικά τα είδαν… όλα οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων». Από τον κλεισμένο Αντέρ Ερέρα, στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ισπανού άσου, στην στροφή στον Βέλγο άσο των «ζαχαρωτών» και πραγματικά την ύστατη ώρα να τον κάνουν δικό τους.

Έτσι, έστω και αργά ο Ντέιβιντ Μόγιες παίρνει τον παίκτη που επιθυμούσε διακαώς, καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία και τον εμπιστεύεται απόλυτα για τον άξονα. Από την άλλη, παραμένει μυστήριο το τι θα γίνει με τον Φάμπιο Κοεντράο. Αργά το βράδυ της Δευτέρας βγήκε πως η Γιουνάιτεντ έκανε επίσημη πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον ετήσιο δανεισμό του, με τα μισά Μέσα να αναφέρουν πως πρόλαβε την προθεσμία και τα άλλα μισά πως όχι! Πάντως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: