Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Οι 13 παροπλισμένοι!!

stevens garcia
Στη πράξη αποδεικνύεται ότι προς το παρόν υπάρχει ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης από την πλευρά του Χουμπ Στέφενς στο μισό ρόστερ. Από τους 28 παίκτες, οι 13 είναι μερικώς ή πλήρως παροπλισμένοι, όπως οι Γκαρσία, Κατσικάς, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης και Γιακουμής, με μηδενικό χρόνο συμμετοχής στις εφτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Κάποιοι άλλοι, πάντως, πήραν τις ευκαιρίες τους, δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και έμειναν στη… ναφθαλίνη.
- Ο Γλύκος με τον Γιακουμή δεν έπαιξαν δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα. Έως τώρα την θέση του βασικού πήρε επ’ ώμου ο Χακόμπο.
- Ο Κατσικάς με τον Σπυρόπουλο, επίσης, στην άμυνα δεν έχουν καμία συμμετοχή, ούτε ως αλλαγή.
- Ο Λόπεζ πρόλαβε κι έπαιξε 188 λεπτά, ξεκινώντας βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στη Τούμπα και στην ήττα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.
- Ο Κωνσταντινίδης έπαιξε τα πρώτα 22 του λεπτά φέτος στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
- Στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρσία ακόμα είναι μεταξύ κερκίδας και στην καλύτερη περίπτωση πάγκου. Παρά τις αυξημένες ανάγκες στα αμυντικά χαφ και τα ορατά κενά, ο Στέφενς δεν του έδωσε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.
- Ο Γεωργιάδης αγωνίσθηκε 54 λεπτά συνολικά ως αλλαγή, στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό εκτός έδρας και απογοήτευσε.
- Ο Λόρενς έχει 29 μόνο λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά τουλάχιστον αυτός έχει παίξει περισσότερο στα ευρωπαϊκά ματς.
- Ο νεαρός Τζανδάρης μετράει κι αυτός μηδέν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
- Ο Ολίσε έπαιξε 81 λεπτά όλα κι όλα ως αλλαγή στα εκτός έδρας ματς με Βέροια και Παναιτωλικό και στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στη Τούμπα. Τρόπος του λέγειν, έπαιξε, γιατί αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν…
- Ο Κάτσε είναι παροπλισμένος για τους γνωστούς εξωαγωνιστικούς λόγους. Έχει 187 λεπτά συνολικά συμμετοχή στα ματς με τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό ως βασικός.
- Ο Νέτσιντ αγωνίσθηκε σε 121 λεπτά μέχρι τώρα, με ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή στους αγώνες με Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, Πλατανιά και Παναθηναϊκό. Ευτυχώς, που υπήρχαν και οι ευρωπαϊκοί αγώνες για τον Τσέχο και πρόσθεσε χρόνο συμμετοχής, γιατί τον χρειάζεται.
Είναι προφανές πως λόγω των πολλών συνεχόμενων αγώνων μέχρι τα Χριστούγεννα οι περισσότεροι από τους παραπάνω παροπλισμένους θα έχουν την δυνατότητα αντιστροφής των δεδομένων με την απόδοσή τους, όταν χρησιμοποιηθούν. Το παιχνίδι κυπέλλου με την Καρδίτσα δεν ήταν κριτήριο. Όσοι δεν τα καταφέρουν πιθανότατα πολύ πρόωρα, τον Ιανουάριο, θα αποχωρήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: