Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δεν θέλει να φύγει ο Ρομπέρτο!!

Απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό παρουσιάζεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος φέρεται να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του.

Δεν θέλει να φύγει ο Ρομπέρτο
Δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος είναι εκ των πρωταγωνιστών στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Μάλιστα, ο Ισπανός τερματοφύλακας φέρεται να λέει πως δεν θέλει να φύγει από τους Πειραιώτες, αν και όλο αυτό το διάστημα λέγονται πολλά για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υποστηρίζουν πως ο 28χρονος γκολκίπερ έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του στο Μεγάλο Λιμάνι, αφού μέχρι τώρα δεν είχε πολλές επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο Ρομπέρτο ξεκίνησε από την Ατλέτικο Β’ και το 2005 έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, την επόμενη σεζόν είχε φανέλα βασικού στη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος» και το 2007/08 πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Χιμνάστικ Ταραγόνα. Ωστόσο, όσο εκείνος έπαιζε η ομάδα του δεν είχε ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ισπανός πορτιέρο έπαιξε στην Ουέλβα, όμως είχε δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ισπανίας. Το 2009/10 επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως τα πράγματα εκεί δεν ήταν και καλά για εκείνον και προέκυψε και ένας τραυματισμός. Έτσι στη συνέχεια πήγε στη Σαραγόσα, την οποία βοήθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η καλύτερη μέχρι τώρα στιγμή στην καριέρα του ήταν τη σεζόν 2010/11, όταν αγωνιζόταν ως βασικός στην Μπενφίκα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθησαν το ίδιο καλά για την ομάδα του.

Πρόπερσι ο 28χρονος τερματοφύλακας έπαιξε πάλι στην Σαραγόσα, όπου είχε μία καλή σε γενικές γραμμές παρουσία, κάτι που ανάγκασε τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να τον κρατήσει ξανά με τη μορφή δανεισμού, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Πλέον βρίσκεται στον Ολυμπιακό, στον οποίο στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και αν εξαιρέσουμε το 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν, και προσθέσουμε την εμφάνιση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει σημαντική συνεισφορά στην ομάδα.

Όλα αυτά τα σκέφτεται ο Ρομπέρτο, ο οποίος δεν θέλει να μιλήσει για αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή και μεταθέτει στο άμεσο μέλλον τις εξελίξεις για το μέλλον του, και δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα για το μέλλον του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: