Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σάλταρε!!

Με τον Σαλταπήδα να... τρελαίνει τους αντιπάλους, ο Ηρόδοτος αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου επικρατώντας με 3-2 του Αιγάλεω στην 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Σάλταρε!
Με «χρυσό» σκόρερ τον Γιώργο Σαλταπήδα ο Ηρόδοτος πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 του Αιγάλεω στο ματς που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος προηγήθηκε στο 19' με τον Σαλταπήδα, στην πρώτη καλή φάση του ματς. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπουτσή, όμως Σαλταπήδας στο 56' και Κούρτι στο 62' έδωσαν ξανά το προβάδισμα στον Ηρόδοτο.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μιχαήλ στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στο ματς.

Hρόδοτος (Θάνασης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Χατζηβασίλης (32΄ Χατζηανδρέου), Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Χαλκιαδάκης (57΄ Αχιλλέως), Κούρτι, Βελέτης, Πήλιος, Σαλταπίδας, Ζαφείρης Α. (78΄ Μωραϊτης)

Αιγάλεω (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος, Ναυπλιώτης, Κλης, Δουκάκης, Μπεθάνης (65΄ Μαυρομάτης), Μιχαήλ, Χρήστο (80΄ Παπανασταδίου), Σταύρου (70΄ Κοντιζάς)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Περιστέρι-ΑΕΚ 0-0

Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Θύελλα Ραφήνας-Πανναξιακός (αναβλήθηκε)
Ερμής Ζωνιανών-Μανδραϊκός 0-1
ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός 4-2
Κηφισιά-Τριγλία Ραφήνας 0-0
ΑΟΑΝ-Περαμαϊκός 2-1

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013
Ηρόδοτος-Αιγάλεω 3-2 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: