Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ξανά στο ψάξιμο για τους «μικρούς» ο Παναθηναϊκός!!

Η λύση του Κορωπίου δεν προχωρά και στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες λύσεις για να «στεγάσουν» τα τμήματα υποδομής. Μεγάλη βαρύτητα δίνει στο θέμα ο Γ. Αλαφούζος.

Ξανά στο ψάξιμο για τους «μικρούς» ο Παναθηναϊκός
Σε αναζήτηση άλλης έδρας για να φιλοξενήσει τις ομάδες Νέων, Εφήβων και Παίδων βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, αφού η λύση του Κορωπίου δεν προχωρά.

Οι συζητήσεις με το Δήμο Κορωπίου δεν εξελίχθηκαν όπως επιθυμούσαν οι «πράσινοι», καθώς το στάδιο που είχε εντοπιστεί δεν έχει την απαραίτητη άδεια από την Περιφέρεια για να φιλοξενεί αγώνες. Έτσι η διοίκηση της ΠΑΕ ξεκινά από το σημείο μηδέν για να βρει «στέγη» στα τμήματα υποδομής.

Πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του. Είναι προφανής, άλλωστε, η βαρύτητα που δίνεται στις υποδομές του συλλόγου με την παρουσία του Γιώργου Σαμαρά και τη στενή συνεργασία του με την πρώτη ομάδα και του Γιάννη Αναστασίου, καθώς πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι τα επόμενα χρόνια να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη τροφοδότηση της πρώτης ομάδας από παιδιά που προέρχονται μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: