Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Βουλώνει «τρύπες» ο Αλαφούζος!

Προσωπικά εγγυάται ο Γιάννης Αλαφούζος για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά τα χρέη που κληρονόμησε. Έτοιμος να βάλει κι άλλα λεφτά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Βουλώνει «τρύπες» ο Αλαφούζος
Ο Παναθηναϊκός μείωσε δραστικά το μπάτζετ του, αλλά απέχει ακόμη πολύ από την οικονομική εξυγίανση. Τα χρέη που έχει η ΠΑΕ από παλαιότερες χρήσεις δεν της επιτρέπουν να ανασάνει και προκύπτουν διαρκώς νέα προβλήματα, όπως οι πρόσφατες προσφυγές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εγγυάται προσωπικά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα για την ομάδα και δηλώνει έτοιμος να κλείσει όλες τις τρύπες. Δεν ανησυχεί για τις οφειλές και είναι καθησυχαστικός για τους ελέγχους της UEFA σχετικά με την τήρηση παλαιότερων διακανονισμών, ενώ εμφανίζεται βέβαιος πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση αυτή τη φορά, εφόσον εξασφαλιστεί η έξοδος στην Ευρώπη.

Ακόμη και χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συζητήσεις με συνεργάτες του για την αντιμετώπιση των χρεών και υπάρχει συγκεκριμένο τριετές πλάνο για την εξυγίανση της εταιρείας. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να καλύψει με δικά του κεφάλαια τα χρέη, ενώ συνεχίζει και τις επαφές με οικονομικά ισχυρούς φίλους της ομάδας, με σκοπό να βρει υποστηρικτές.

Επιστροφή στα βάσανα

Μετά από διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις. Απόντες θα είναι οι διεθνείς (Καπίνο, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης) και ο Φιγκερόα, που θα παραμείνει ως το τέλος της εβδομάδας στην Αργεντινή για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του. Αντίθετα, επιστρέφει ο Νάνο, που είχε πάρει άδεια για να πάει στην Ισπανία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: