Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Ψήνει» Κατσουράνη ο Μελισσανίδης!

Πρόσφορο το έδαφος για να σμίξουν ξανά ΑΕΚ και Κατσουράνης, όπως αποκαλύπτει η «Sportday». Τα είπε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο διεθνής μεσοαμυντικός. Η ατάκα του «τίγρη» που έδειξε τις προθέσεις του.

«Ψήνει» Κατσουράνη ο Μελισσανίδης
Συζήτηση για περίπου 15 λεπτά είχαν στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και ίσως εκεί να μπήκαν οι πρώτες βάσεις μελλοντικής συνεργασίας.

Όπως αποκαλύπτει η «Sportday», οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ και βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ για να τιμηθεί από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος. Η συζήτηση περιστράφηκε φυσικά κυρίως γύρω από την «Ένωση» και το γήπεδο που είναι στα σκαριά.

Φυσικά και δεν έγινε κουβέντα για συνεργασία, αλλά είναι σαφές πως ο μεν «τίγρης» θέλει να ισχυροποιήσει την ομάδα του, ο δε πολύπειρος μεσοαμυντικός (που παρεμπιπτόντως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του με τα κιτρινόμαυρα.

Η κουβέντα δεν έγινε στα… κρυφά, αλλά μπροστά σε πολλά μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης, φέρεται να είπε στον Δημήτρη Μελισσανίδη «μη μας πάρεις τον Κώστα για τα επόμενα δύο χρόνια», για να εισπράξει χαμογελαστά την απάντηση «… με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι», από τον «τίγρη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: