Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Καμπάνα» για Μπλάζεκ!!

Με πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Γιαν Μπλάζεκ, καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο προγραμματισμένο ραντεβού για ιατρικές εξτάσεις.

«Καμπάνα» για Μπλάζεκ
Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αλέκου Βοσνιάδη, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι… καράβι ακυβέρνητο. Ως εκ τούτο οποιαδήποτε ενέργεια παίκτη που χρίζει τιμωρίας, γίνεται άμεσα αντιληπτή από την διοίκηση. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και αυτή του Γιαν Μπλάζεκ, ο οποίος γενικότερα με την συμπεριφορά του δεν έχει δείξει τον απαραίτητο επαγγελματισμό που απαιτείται σε μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τσέχος αν και είχε προγραμματισμένο ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις, δεν παρουσιάστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να… χτυπήσει άσχημα η συμπεριφορά του. Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν θα μπορούσε να το αφήσει αυτό να περάσει έτσι και «έριξε» πρόστιμο στον Μπλάζεκ ύψους 2000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία του Απόλλωνα συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Μπίζα, με απουσίες ωστόσο, των Αργυρόπουλο, Κόρμπο, Κανακούδη και του Βέρτζος που εκτίει την στρατιωτική του θητεία. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου, ώστε να μην υπάρξει αγωνιστική απραξία, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: