Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Συλλήψεις στο “Παλατάκι”!

paok-fans-aris
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα πλαίσια των επεισοδίων που επικράτησαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο “Παλατάκι”.
Στην εξέδρα που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας σημειώθηκαν κάποια επεισόδια, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του παιχνιδιού για λίγα λεπτά. Στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν μπουκάλια και κροτίδες ήχου κάτι που ανάγκασε τους διαιτητές να διακόψουν για λίγο το παιχνίδι ώστε να μην κινδυνέψουν παίκτες και τεχνικά επιτελεία.
Μάλιστα, κάποιοι ανεγκέφαλοι, άνοιξαν και μια πυροσβεστική μάνικα στην εν λόγω εξέδρα. Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ, μία κατά τη διάρκεια της αναταραχής και μία μετά τη λήξη του αγώνα.
Αφού τελείωσε το παιχνίδι, οι οδομαχίες των οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις συνεχίστηκαν για μερικά μέτρα, στο δρόμο που οδηγεί προς τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, ώσπου να εκτονωθεί η κατάσταση.
Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος
Τρεις έγγραφες παρατηρήσεις σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Αυτές προήλθαν από τις τρεις διακοπές που σημειώθηκαν στο παιχνίδι. Η πρώτη για τη διακοπή στην αρχή του αγώνα για τα χαρτάκια που έπεσαν στο παρκέ και η δεύτερη με την τρίτη για τις δύο διακοπές προς το τέλος του αγώνα, για τα μπουκάλια και τις κροτίδες που επίσης πετάχτηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: