Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τα βρόντηξε μετά το «στριπτίζ» ο Πέτεφ!

Μια μέρα μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της Λέφσκι την ώρα που έδινε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της ομάδας, ο Ιβάιλο Πέτεφ -όπως ήταν φυσιολογικό- παραιτήθηκε.

Τα βρόντηξε μετά το «στριπτίζ» ο Πέτεφ
Παρά το απίστευτο σκηνικό με την είσοδο οπαδών και το αναγκαστικό στριπτίζ, η διοίκηση της Λέφσκι είχε αποφασίσει να στηρίξει την επιλογή της για τον πάγκο της ομάδας.

Ο ίδιος ο νεαρός προπονητής όμως, ο οποίος με την Λουντογκόρετς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ την τελευταία διετία, κατάλαβε πως το κλίμα δεν τον σήκωνε καθόλου κι ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί.

«Αυτό που συνέβη χθες ήταν πάρα πολύ άσχημο και δεν θέλω να εργαστώ σε ένα τέτοιο περιβάλλον», ήταν τα λόγια του 38χρονου τεχνικού, ο οποίος αποτέλεσε το «κόκκινο πανί» για τους φανατικούς της Λέφσκι λόγω της φήμης που τον ήθελε να συμπαθεί τη «μισητή» της αντίπαλο, ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Πέτεφ, πάντως, ο οποίος δεν συνεργάστηκε ούτε ως παίκτης με τη συγκεκριμένη ομάδα, διέψευσε όσα ακούστηκαν γι’ αυτόν.

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα πολύ και συζήτησα με την οικογένεια μου. Ήθελα να δουλέψω στην Λέφσκι, αλλά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση στον 21ο αιώνα», αρκέστηκε να δηλώσει.

Στη θέση του την ομάδα θα αναλάβει ο Άντονι Ζντράφκοφ, ο οποίος είναι σαφώς πιο δημοφιλής αφού στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Λέφσκι ως παίκτης, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή και μέχρι χθες ήταν διευθυντής των τμημάτων υποδομής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: