Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ραντεβού ΟΦΗ-Τσιώλη!!

Συνάντηση με τον Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ θα έχει εντός της ημέρας ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης. Καλό το κλίμα για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ραντεβού ΟΦΗ-Τσιώλη
Πλέον δεν είναι μόνο φήμη ή σκέτο ενδιαφέρον. Ο ΟΦΗ κινείται για την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη κι αυτή δεν είναι καθόλου απίθανη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνθος Πουλινάκης έκλεισε ραντεβού με τον Σάκη Τσιώλη μέσα στη μέρα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, που αναχωρεί από την ιδιαίτερη πατρίδα του για να δώσει το «παρών» στο ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα των Κρητικών, είναι θετικός στην προοπτική να δουλέψει στον ΟΦΗ κάνοντας λόγο για «χαρά και τιμή».

Όλα θα κριθούν μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών και από το αν θα υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, καθώς ο Μάνθος Πουλινάκης δεν θέλει να παρεκκλίνει από το οικονομικό πλάνο που έχει σαν στόχο την εξυγίανση της ΠΑΕ σε βάθος τριετίας.

Ο Σάκης Τσιώλης είναι η πρώτη επιλογή, ενώ σε δεύτερο πλάνο είναι οι Νίκος Νιόπλιας και Γιάννης Χριστόπουλος, με προϋπόθεση για τον τελευταίο να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική Ταβρίγια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: