Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Στην τελική ευθεία για την τροπολογία»

veziropoulos
Ο Βουλευτής Ημαθίας με την ΝΔ, Απόστολος Βεζυρόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Arena 89.4 και μίλησε σχετικά με τα χρέη του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις που γίνονται:


«Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια αλλά το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είναι μία απλή περίπτωση .Γίνεται μία προσπάθεια από όλους τους βουλευτές. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και άλλες ομάδες και άλλες επιχειρήσεις. Θέλουμε να το λύσουμε χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα. Δεν θα το αφήσουμε. Η ολομέλεια ξεκίνησε χθες και οι περισσότεροι βουλευτές που ήμασταν στο Μακεδονία Παλάς, είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι δεδομένο ότι προχωράει. Δεν είναι ούτε πυροτέχνημα ούτε για δημιουργία εντυπώσεων. Για να βοηθηθούν όχι μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και άλλες επιχειρήσεις.
Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση.  Πρέπει να συμφωνήσουν ο Υπουργός οι τεχνοκράτες και τεχνικοί σύμβουλοι του Υπουργού. Είμαστε στην φάση των διαπραγματεύσεων.  Θέλω να κάνετε υπομονή για μερικές μέρες. Όλα  θα ξεκαθαρίσουν εντός του μηνός και θα ξέρουμε αν  μπορούμε να πετύχουμε κάτι ή όχι. Πήγαμε για ένα συγκεκριμένο σκοπό για να βοηθήσουμε. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν και κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι ένα απλό πρόβλημα.  Να σώσουμε τις επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα ρευστότητας. Τα ξέρουμε όλα αυτά πολύ καλά, απλά θα πρέπει να νομοθετήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα» και κατέληξε αναφορικά με την Τρόικα:
«Δεν θέλω να μπω σε αυτή την λεπτομέρεια. Να σεβαστούμε ορισμένα πράγματα. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Θα έχει ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται .Η Ολομέλεια ξεκίνησε σήμερα και ξεκινάει το  νομοσχέδιο για την καινούργια περίοδο.Ας υπάρξει η συμφωνία και μετά όλα είναι πολύ εύκολα»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: