Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Στροφή στο πρωτάθλημα»

moyratidhs
Ο operation manager της ΚΑΕ Άρης,  Παρασκευάς Μουρατίδης, φιλοξενήθηκε στον Arena 89,4 όπου αναφέρθηκε στην πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Αναλυτικά είπε:
«Ήταν ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε πάρα πολύ και θα βοηθήσει στην συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος. Ήταν καθαρά ψυχολογικό το προβάδισμα αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε πλέον στο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε δύο μέρες με την Δράμα».
Όσον αφορά τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι:
«Το σημείο το οποίο έκρινε το παιχνίδι ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση, η υπομονή και η επιμονή στο να επικεντρωθούμε να μην μας επηρεάσει κάποιο άλλο γεγονός, πέρα από αυτό που πρέπει  να κάνουμε σε κάθε φάση».
Αν ισχύει το γεγονός ότι ο προπονητής του Άρη προσομοίωσε στις προπονήσεις την ατμόσφαιρα της Πυλαίας:
«Αυτό γίνεται πάντα. Γίνεται μία προσαρμογή στις καταστάσεις του παιχνιδιού και δεν ήταν πρώτη φορά. Το έχει κάνει ξανά . Λογικό είναι επειδή έχουμε νέα παιδιά και μπορεί να επηρεαστούν. Νομίζω  ότι  βοηθάει στο να το ξεπεράσουν πιο εύκολα».
Αν η άμυνα είναι το δυνατό σημείο του Άρη:
«Είναι νωρίς νε λέμε αν κάποιος παίζει καλή άμυνα ή κακή άμυνα, όπως και καλή επίθεση ή κακή επίθεση. Είναι στο ξεκίνημα. Έχουμε μία ομάδα με νεαρά παιδιά που έχουν τις δυνατότητες να βελτιωθούν. Εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα να έρθει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το είπε και ο προπονητής».
Για τα όσα συνέβησαν πίσω από τον πάγκο του Άρη κατά την διάρκεια του αγώνα:
«Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα. Πρέπει να εκλείψουν οι ακραίες συμπεριφορές. Παίζουμε ένα όμορφο άθλημα και οι θεατές πρέπει να υποστηρίζουν σε φίλαθλα πλαίσια. Μην μένουμε σε αυτά όμως, γιατί όταν τα δίνουμε μεγάλη σημασία τα επιβεβαιώνουμε. Καμία διοίκηση δεν θέλει βίαιες συμπεριφορές. Θέλει να έρχονται οι φίλαθλοι να υποστηρίζουν στο θετικό αποτέλεσμα και περισσότερο στο αρνητικό».
Τι είπε ο Αγγέλου στα αποδυτήρια μετά την νίκη:
«Ο κόουτς έδωσε συγχαρητήρια. Αυτό που τονίστηκε είναι ότι θα πρέπει να ξεχαστεί αυτό το αποτέλεσμα και να πάμε στην επόμενη μέρα».
Για τον αγώνα στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ για το πρωτάθλημα:
«Δεν είναι μόνο δύσκολη έδρα έχει μία καλή ομάδα με καλούς ξένους. Τους αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία και θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ αν θέλουμε να πάρουμε την νίκη».
Για το Κύπελλο:
«Αυτή την στιγμή ήμαστε στα ημιτελικά μαζί με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που παίζει σήμερα με τον Ηλυσιακό» για να προσθέσει αναφορικά με το αν ο Άρης κληρωθεί με τον Πανιώνιο και θα έχει μία ευκαιρία για την πρόκριση στον τελικό: «Σίγουρα έχει διαφορά αλλά αυτό αργεί. Θα γίνει τον Δεκέμβριο άρα δεν μας απασχολεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου».
Αν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς:
«Υπάρχει ένα πρόβλημα με το Ασημακόπουλο που χτύπησε στο στέρνο. Θα τον έβλεπε σήμερα ο γιατρός. Τα άλλα παιδιά είναι καλά συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Όλα καλά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: