Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τα παίρνει πάνω του ο Ιβάν!

Χρέη, Τούμπα και προπονητικό κέντρο είναι τρία θέματα – εκτός του αγωνιστικού – που έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης και από τον ΠΑΟΚ προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα.

Τα παίρνει πάνω του ο Ιβάν
Τρία πολύ σημαντικά θέματα καλείται να τρέξει άμεσα ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, ο οποίος – εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα – θα οδηγηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και στην αυτάρκεια.

Πρώτα από όλα είναι η ρύθμιση των χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αφού ο μεγαλομέτοχος παρουσιάζεται πρόθυμος να πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο (περίπου 11.5 εκατ. ευρώ) και να παραγραφούν οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα.

Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν αντικείμενο συζήτησης χθες στη Βουλή, αφού αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, Γιάννης Δριβελέγκας, μίλησε ξανά με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για να του απαντήσει σε σχετική ερώτηση που έχει καταθέσει.

Όπως γράφει η SportDay, η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και σύντομα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά της. Το θέμα, όμως, φαίνεται πως κολλάει στην Τρόικα, η οποία δύσκολα θα πει «ναι» σε κάτι τέτοιο και θα υπάρξουν καθοριστικές επαφές για αυτό.

Παράλληλα, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» - με επικεφαλής τον Θοδωρή Ζαγοράκη – έχουν επαφές για να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και να μπει στην τελική ευθεία η κατασκευή του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη.

Τέλος, την περασμένη Κυριακή, στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Σαββίδης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρο Καλαφάτη και τον ενημέρωσε ενδελεχώς για την επένδυση 40 εκατ. ευρώ αναφορικά με το «λίφτινγκ» του γηπέδου της Τούμπας.

Μάλιστα ο αρμόδιος υπουργός απάντησε ότι επεξεργάζεται ένα σχέδιο νόμου, που θα αφορά όλες τις ΠΑΕ που επιθυμούν να πράξουν κάτι ανάλογο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: