Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Αγαπώ την Γιουβέντους»

Ενθουσιασμένος από την μικρή –μέχρι τώρα- περιπέτειά του στην Γιουβέντους είναι ο Πολ Πογκμπά και δεν διστάζει να το δηλώσει. «Ακόμα δεν είμαι κάποιος», λέει μεταξύ άλλων.

«Αγαπώ την Γιουβέντους»
Σχέση αγάπης έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Γιουβέντους και τον Πολ Πογκμπά, όπως τονίζει ο Γάλλος μέσος. Ο νεαρός χαφ που μετακόμισε στο Τορίνο το 2012, σε συνέντευξη που έδωσε, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για την πορεία του στην Ιταλία, ξεκαθαρίζει πως ακόμα δεν είναι... κάποιος και αφήνει τα μεγάλα λόγια για το μέλλον της καριέρας του.

«Φοβούνται οι φίλοι της Γιούβε μήπως με χάσουν; Ακόμα δεν είμαι κάποιος? Τι έχω πετύχει; Τίποτα για την ακρίβεια. Παίρνω παράδειγμα από τους Πίρλο και Μπουφόν για το πως είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές. Έχουν κατακτήσει τα πάντα, είναι εξαιρετικοί, αλλά δεν χάνουν λεπτό ούτε στην προπόνηση. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι για μια ζωή στην Γιουβέντους. Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Πώς μπορώ από σήμερα να πω τι θα γίνει σε όλη την καριέρα μου; Δεν έχει νόημα», είπε αρχικά ο Πογκμπά και συνέχισε:

«Από την άλλη, κοιτάω το τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος στο Τορίνο, αγαπώ όλα όσα σχετίζονται με την ομάδα, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους. Δεν βλέπω τον εαυτό μου κάπου αλλού μακριά από την Γιουβέντους. Επέλεξα την Ιταλία και την νυν ομάδα μου, γιατί εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν πανεπιστήμιο και κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Εδώ μπορείς να γίνεις πραγματικά κορυφαίος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: