Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Προσέχει για να τους έχει…!

Τα προβλήματα των Σπανούλη και Λο απαιτούν ιδιαίτερη διαχείριση από τον Ολυμπιακό. Ίσως προφυλαχθεί ο πρώτος απόψε απέναντι στον Ηλυσιακό για το Κύπελλο. Δύσκολα ο Αμερικανός στο ντέρμπι.

Προσέχει για να τους έχει…
Ποδαρικό στις εγχώριες διοργανώσεις κάνει ο Ολυμπιακός απόψε (19:00, ΔΤ) αντιμετωπίζοντας τον Ηλυσιακό σε νοκ άουτ προημιτελικό που θα γίνει στο κλειστό των Ιλισίων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει δύο προβλήματα με παίκτες που έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα. Ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του θα κριθεί μέσα στη μέρα. Είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί για να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι που θα γίνει τη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Α1. Επειδή όμως μιλάμε για τον συγκεκριμένο παίκτη, είναι γνωστό πως αν θέλει να παίξει, δεν… κρατιέται με τίποτα.

Σίγουρα απών από το αποψινό παιχνίδι θα είναι ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο στα τέλη Σεπτεμβρίου, η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος και δεν έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Το πιθανότερο είναι να μη βρίσκεται στη δωδεκάδα για το παιχνίδι της Δευτέρας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής και από την επόμενη εβδομάδα αρχίζει ο αγωνιστικός Γολγοθάς του Ολυμπιακού με δύο παιχνίδια ανά εβδομάδα. Άλλωστε με την επάνοδο του Μάντζαρη και την παρουσία των Σπανούλη, Σλούκα και Κατσίβελη, η γραμμή των γκαρντ είναι πλήρης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: