Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Θανάσης Καρούντζος στο Metropolis: «Υπόθεση μερικών μηνών η επένδυση στη Θέρμη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θανάσης Καρούντζος για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στη Θέρμη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Μετά από επαφή με τον Δήμαρχο Θέρμης κ. Παπαδόπουλο μας έγινε γνωστό το σχέδιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χθες ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ και τον Δήμαρχο και καταστρώσαμε ένα χρονοδιάγραμμα. Την Τρίτη θα έχουμε μια νέα σύσκεψη στην οποία οι νομικοί σύμβουλου θα φέρουν μια φόρμουλα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Εχουμε τη βούληση και εγώ και ο Δήμαρχος για την υλοποίηση της επένδυσης γιατί εκτός των θέσεων εργασίας που θα προσφέρει θα είναι μια επένδυση που θα φέρει αναβάθμιση τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά».

Για τους λόγους της καθυστέρησης: «Δεν έχει υποβληθεί ο φάκελος αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Δήμο με όλα τα στοιχεία, επομένως δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση από την πλευρά μας. Είναι μια έκταση 200 στρεμμάτων που ανήκουν στον Δήμο και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο για να γίνει η παραχώρηση. Θα δούμε αν λειτουργούν παρόμοιες εγκαταστάσεις στον ελλαδικό χώρο και ποιες νομικές ενέργειες έγιναν».

Για τον χρόνο ολοκλήρωσης του ζητήματος: «Υπάρχει το ζήτημα της μίσθωσης του χώρου και κάποια άλλα γενικότερα ζητήματα τα οποία πρέπει και θα τα εξετάσουμε ενδελεχώς και μετά την Τρίτη θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Λογικά μιλάμε για υπόθεση μερικών μηνών. Υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι η υπόθεση να κλείσει μεταξύ Δήμου Θέρμης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης και σε αυτήν την περίπτωση όλα θα τελειώσουν γρήγορα. Το δεύτερο αφορά εμπλοκή υπηρεσιών Υπουργείων και τότε ίσως έχουμε μια κάποια καθυστέρηση. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη νομική διαδικασία που θα ακολουθηθεί και θα το αποφασίσουμε την Τρίτη».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: