Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Θέλει Ισπανία ο Ντιέγκο Κόστα!!

Στην εθνική Ισπανίας προτιμά να αγωνιστεί στο μέλλον ο Ντιέγκο Κόστα, παρά στην εθνική Βραζιλίας, όπως τόνισε την Τετάρτη.

Θέλει Ισπανία ο Ντιέγκο Κόστα
Ο 25χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε την ισπανική υπηκοότητα στις 3 του μήνα και έδειξε πως ενδιαφέρεται να φορέσει τη φανέλα των παγκόσμιων πρωταθλητών και πρωταθλητών Ευρώπης, αν και θεωρεί πως χρειάζεται δουλειά, ώστε να τον καλέσει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

«Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα στη Βραζιλία. Θέλω ο κόσμος να δεχτεί την απόφασή μου. Αν θα έχω πρόβλημα να σκοράρω για την Ισπανία εναντίον της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Δε θα έχω.

Ο Ντελ Μπόσκε δεν μου υποσχέθηκε τίποτα. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κληθώ στην εθνική Ισπανίας. Ελπίζω με τις εμφανίσεις μου να εξασφαλίσω μία θέση στην εθνική. Έχω ότι θέλω στη ζωή μου.

Ξέρω ότι όσα κάνω στο γήπεδο δεν είναι όλα σωστά, αλλά δέχομαι προκλήσεις από άλλους παίκτες στη διάρκεια ενός αγώνα. Ήρθα στην Ισπανία σε μικρή ηλικία, χωρίς οικογένεια ή φίλους και σε διαφορετική κουλτούρα. Δεν είναι εύκολο». επισήμανε ο ποδοσφαιριστής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: