Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Όλα τα «βλέμματα» στον Κάτσε!!

Στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκό συλλόγων βρίσκεται ο Έργκους Κάτσε και το μέλλον του παραμένει άγνωστο, αφού στον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν τι να κάνουν για να αποφύγουν τις αντιδράσεις των οπαδών τους.

Όλα τα «βλέμματα» στον Κάτσε
Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει προσελκύσει ο Έργκους Κάτσε, του οποίου το μέλλον στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμα στον «αέρα».

Η υπόθεση του Αλβανού χαφ δεν έχει σημειώσει κάποια πρόοδο και οι πιθανότητες να πουληθεί τον Γενάρη σε ομάδα του εξωτερικού είναι υπαρκτές.

Για αυτό τον λόγο και για να σχηματίσουν από νωρίς άποψη για την αξία του 20χρονου μέσου στο «Κεμάλ Σταφά», όπου θα παίξει η Αλβανία με την Ελβετία, θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ και μάνατζερ.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η Άντερλεχτ εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του, όμως μαζί του ασχολούνται η Βέρντερ Βρέμης και κάποιες γαλλικές ομάδες.

Παράλληλα, στην Αλβανία υπάρχουν αναφορές πως κάποιοι από τους «μνηστήρες» έχουν πει στον Κάτσε και τους εκπροσώπους του να καταθέσουν προσφυγή σε βάρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για να μείνει ελεύθερος και να μην δώσουν κάποιο χρηματικό αντίτιμο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: