Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Είτε στη Γιουνάιτεντ, είτε σε άλλη ομάδα...»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει –αν και δήλωσε ευτυχισμένος στο Μάντσεστερ- από την Γιουνάιτεντ ο Χαβιέρ Ερνάντες, αν δεν βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Είτε στη Γιουνάιτεντ, είτε σε άλλη ομάδα...»
Θέλει να παίζει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρει πολύ χρόνο συμμετοχής στην φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Χαβιέρ Ερνάντες προσπαθεί να δείξει τις ικανότητές του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν τον εμπιστεύεται (μόλις δύο φορές βασικός), γι' αυτό και ο Μεξικανός επιθετικός σκέφτεται ακόμα και την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους», προκειμένου να παίζει βασικός.

«Προσπαθώ πολύ για να ξεκινώ βασικός σε περισσότερα ματς και δουλεύω σκληρά γι’ αυτό. Ξέρω ότι οι εμφανίσεις μου στο γήπεδο, θα είναι το... εισιτήριό μου για την αρχική σύνθεση, είτε εδώ στην Γιουνάιτεντ, είτε σε κάποια άλλη ομάδα», είπε αρχικά ο Τσιτσαρίτο σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας του και συνέχισε:

«Κλείνω τέσσερα χρόνια εδώ και πραγματικά περνάω ωραία εδώ. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να παίξω σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και κάνω τα πάντα για να κερδίσω παραπάνω λεπτά στο γήπεδο. Αλλά, χρειάζομαι περισσότερες ευκαιρίες για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Άλλωστε όλοι μας πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίζει τίτλους η ομάδα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: