Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Χρόνια πολλά» για Σπυρόπουλο, Γλύκο!

Δύο λόγους να γιορτάσουν έχουν οι… εναπομείναντες ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, αφού ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Παναγιώτης Γλύκος έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους.

«Χρόνια πολλά» για Σπυρόπουλο, Γλύκο
Γλυκά, πειράγματα και τα σχετικά περιελάμβανε το πρόγραμμα στον ΠΑΟΚ, εκτός από τη σημερινή προπόνηση.

Ο λόγος; Ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Παναγιώτης Γλύκος, οι οποίοι δεν κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας, έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους.

Ο αριστερός μπακ γίνεται 30 ετών και ο διεθνής πορτιέρο γίνεται 27 ετών.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους! Οι Νίκος Σπυρόπουλος και Παναγιώτης Γλύκος γιορτάζουν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους εύχεται χρόνια πολλά. με υγεία και πολλές προσωπικές και επαγγελματικές ευτυχισμένες στιγμές!

Ο Νίκος Σπυρόπουλος κλείνει σήμερα τα 30 (γεν. 10.10.83) του χρόνια και ήδη μετράει μια πολύ σημαντική διαδρομή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με 196 συμμετοχές με τις φανέλες Πανιωνίου και Παναθηναϊκού. Ο Γιαννιώτης αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κιέβο Βερόνα. Είναι ήδη 34 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών.

Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι πλέον…παλιοσειρά, μόλις στα 27 του (γεν. 10.10.86), καθώς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου το καλοκαίρι του 2007. Ήταν βασικός συντελεστής της ανόδου της τότε ομάδας του μέσω των μπαράζ από την Γ’ στη Β’ Εθνική. Με καταγωγή από τη Σκόπελο, ο μεγαλωμένος στο Βόλο τερματοφύλακας δόθηκε για μια σεζόν δανεικός, ακόμη κι έτσι όμως έχει συμπληρώσει 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι κλήθηκε για πρώτη φορά και στην Εθνική Ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: