Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Θέλει Μπουράκ Γιλμάζ ο Μουρίνιο!!

Αν και νωρίς ακόμα, η επίθεση της Τσέλσι... δεν τραβάει! Γι’ αυτό ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να επιθυμεί την μεταγραφή του Μπουράκ Γιλμάζ στο Λονδίνο, τον προσεχή Ιανουάριο.

Θέλει Μπουράκ Γιλμάζ ο Μουρίνιο!
Οι επιθετικοί της Τσέλσι δεν «ματώνουν» τα δίχτυα στην αρχή της σεζόν, αφού δεν σκοράρουν σχεδόν καθόλου. Ο Ζοσέ Μουρίνιο το ‘χει διαπιστώσει αυτό το πρόβλημα (πώς θα μπορούσε άλλωστε) και είναι έτοιμος να πάρει τα μέτρα του. Σύμφωνα με το τουρκικό Eurosport, ο Πορτογάλος επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μπουράκ Γιλμάζ από την Γαλατάσαραϊ, τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Τούρκος φορ «έκλεψε» τις εντυπώσεις την περσινή περίοδο, τόσο με τα γκολ του εντός συνόρων, όσο και εκτός και θεωρείται ως μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα. Μάλιστα, οι Λονδρέζοι φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Γαλατά και τον Ντεμπά Μπα, τον οποίο αν και απέκτησαν τον περασμένο χειμώνα από την Νιούκαστλ, ο Μουρίνιο δεν δείχνει να τον υπολογίζει και πολύ φέτος.

Πάντως, μπορεί οι «μπλε» να θέλουν τον παίκτη, το θέμα είναι και τι λένε οι Τούρκοι γι’ αυτό και κατά πόσο θα πειστούν –οικονομικά- να αφήσουν τον αρχισκόρερ τους. Έχουμε αρκετό καιρό ακόμα μπροστά μας...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: