Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Λιόγας: «Μπορούσαμε και τη νίκη»

Στα χαμένα ριμπάουντ και την κόπωση των παικτών του απέδωσε ο Δημήτρης Λιόγας την ήττα του Ηλυσιακού από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (69-64).

Λιόγας: «Μπορούσαμε και τη νίκη»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλε ο Ηλυσιακός απέναντι στον Πανιώνιο δήλωσε ο Δημήτρης Λιόγας, αν και τόνισε πως θα μπορούσε η ομάδα του ακόμη και να πάρει τη νίκη στη Νέα Σμύρνη.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και ίσως να είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όμως τελευταία δέκα λεπτά ο Πανιώνιος πήρε καθοριστικά επιθετικά ριμπάουντ που έκριναν ματς υπέρ του. Αν είχαμε αντέξει την κούραση και τον ρυθμό Πανιωνίου και είχαμε μείνει συγκεντρωμένοι στα ριμπάουντ, ίσως να τα είχαμε καταφέρει. Οι γκαρντ θα μπορούσαν να είχαν οργανώσει καλύτερα τις επιθέσεις, όμως δεν έχω παράπονο από κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Όλοι πολέμησαν», τόνισε.

Ο Παναγιώτης Καυκής, που τέθηκε αντιμέτωπος της παλιάς του ομάδας, είπε: «Ξέραμε πως ο Πανιώνιος προερχόταν από κουραστικό παιχνίδι και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος και τα καταφέραμε. Δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Στις κρίσιμες φάσεις χάσαμε σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ και ο Πανιώνιος πήρε μια διαφορά που δεν την έχασε ποτέ. Κρατάμε την επιθετικότητα που δείξαμε. Έχουμε πει ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 100% μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: