Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Μόνος του!!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Μόνος του!
Άγνωστο παραμένει ακόμα πως προέκυψε το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν και τα ενδεχόμενα είναι πολλά.

Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΠΑΕ φημολογείται πως δεν μπορεί να βλέπει άλλο την μεγάλη του αγάπη να παλεύει για να τερματίσει στην πεντάδα του πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με ένα άλλο σενάριο πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες (λόγω της κόντρας του με τον Άδωνι Γεωργιάδη).

Τον λόγο, όμως, το γνωρίζει πολύ καλά μόνο ο ίδιος, ο οποίος έχει την δυνατότητα και την «τρέλα» να λυτρώσει το «τριφύλλι».

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και άμεσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις του. Από χθες έχει γίνει γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα καταθέσει πρόταση για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την SportDay, το περιβάλλον του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου υποστηρίζει πως πρόθεσή του είναι να είναι να γίνει το απόλυτο αφεντικό του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, όσοι είχαν επαφές μαζί του υποστήριζαν πως «δεν πιστεύει στην πολυμετοχικότητα κι αν προχωρήσει θα θελήσει να πάρει όλη την ΠΑΕ. Σκοπός του είναι να ενώσει τον σύλλογο και παράλληλα να τον έχει υπό τον έλεγχό του. ΠΑΕ και ΚΑΕ δηλαδή και παράλληλα να ενισχύεται οικονομικά και ο Ερασιτέχνης».

Από εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά μετά τις χθεσινές εξελίξεις δεν είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί σύντομα (ίσως και μέσα στην εβδομάδα) συνάντηση των δύο ανδρών.

«Είναι ό,τι πιο ευχάριστο ένας άνθρωπος της εμβέλειας του Γιαννακόπουλου, να έρθει να βοηθήσει την ομάδα. Ολοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει. Ευχαρίστως να ακούσουμε τις προτάσεις του και να πράξουμε το καλύτερο για τον σύλλογο», διέρρεε από κύκλους της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Παράλληλα, πρέπει να τονιστεί πως η ενδεχόμενη ενασχόληση του Γιαννακόπουλου με την ΠΑΕ, δεν σημαίνει πως θα αλλάξει κάτι στην «πράσινη» ΚΑΕ. Άλλωστε, από την οικογένεια έχει τονιστεί πολλάκις πως το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου, το οποίο κρατάει ψηλά την περηφάνια των οπαδών, δεν θα αφεθεί ποτέ στην τύχη του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: