Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

«Ρετιρέ» για τρεις!!

 «Συνωστισμός» στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ! ΚΠΡ και Λέστερ εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα απώλεια βαθμών της Μπέρνλι-που έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ-και πλέον η πρώτη θέση του πίνακα έχει… πολύ κόσμο! Ντεμπούτο με ήττα για τον Καράνκα στην Μίντλεσμπρο.
Η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Μπέρνλι δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο «City Ground». Η ομάδα του Σον Ντάις μπορεί να προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βοκς στο 28’, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ισοφάρισαν με τον Κοξ στο 42’, αλλά παρά την υπεροχή τους δεν μπόρεσαν να φέρουν… τούμπα το ματς, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τους «Clarets», οι οποίοι απέκτησαν πλέον συγκάτοικους στην κορυφή της βαθμολογίας τις Λέστερ και ΚΠΡ, που την έφτασαν στους 35 πόντους.
Οι «αλεπούδες» πέρασαν νικηφόρα (2-1) από την έδρα της Ίπσουιτς, με τον Ντέιβιντ Νάγκετ να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά (51’, 57’) και να κάνει την ανατροπή, μιας και οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 2ο λεπτό με τον ΜακΓκόλντρικ.
Στις νίκες επέστρεψε και η ΚΠΡ, με τον Τσάρλι Όστιν στο 40’ να σημειώνει το γκολ που έκρινε το ματς (1-0) με την Τσάρλτον στο «Λόφτους Ρόουντ».
Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Αϊτόρ Καράνκα στην τεχνική ηγεσία της Μίντλεσμπρο, η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ».
Στο 0-0 έμειναν Μπλάκμπερν και Ρέντινγκ σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της ημέρας.
Σημαντική νίκη πέτυχε η Μπράιτον με το 1-0 στην έδρα της «ευρωπαίας» Γουίγκαν, ενώ μόλις ένα βαθμό πίσω από τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου βρέθηκε η Ντέρμπι, που επικράτησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο της Μπόρνμουθ.
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, επίσης με σκορ 1-0 και για την Μπόλτον επί της Γουότφορντ.
Αναλυτικά η 16η αγωνιστική:
Ντονκάστερ – Γέοβιλ 2-1
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Χάντερσφιλντ 1-2
Μίλγουολ – Μπάρνσλεϊ 1-0
Μπλάκμπερν – Ρέντινγκ 0-0
Ίπσουιτς – Λέστερ 1-2
Μπόρνμουθ - Ντέρμπι Κάουντι 0-1
ΚΠΡ – Τσάρλτον 1-0
Γουότφορντ – Μπόλτον 0-1
Λιντς – Μίντλεσμπρο 2-1
Γουίγκαν – Μπράιτον 0-1
Μπέρμιγχαμ – Μπλάκπουλ 1-1
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 1-1

 Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: