Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τι σκέφτεται ο Μίτσελ για Παρί!

Ακόμη μία… τεσσάρα πρόσθεσε στον φετινό του «λογαριασμό» ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τι σκέφτεται ο Μίτσελ για Παρί
Ακόμη έναν «περίπατο» έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έδειξε να επηρεάζεται από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και χθες επικράτησε με σκορ 4-1 στην έδρα του Πανθρακικού.

Η εικόνα των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο δεν ικανοποίησε ούτε τον Μίτσελ, ο οποίος έδειξε πολλές φορές να τσαντίζεται με την απόδοση των παικτών του κατά διαστήματα. Στην επανάληψη, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν σοβαρότεροι και κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Το θέμα, όμως, είναι ο Ισπανός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να παρατάξει μία «φρέσκια» ενδεκάδα την Τετάρτη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο 50χρονος προπονητής είχε αφήσει στην Αθήνα τους διεθνείς Μήτρογλου, Μανιάτη και Χολέμπας για να πάρουν «ανάσες» μετά τους συνεχόμενους αγώνες που είχαν παίξει, ενώ στη διάθεσή του θα επιστρέφει και ο Σιόβας μετά τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε από το ματς της Εθνικής.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ κόντρα στους Γάλλους.

Ο Ισπανός ενδέχεται να χρησιμοποιήσει του Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας στην άμυνα, τους Σάμαρη και Μανιάτη στον άξονα, τους Βάις και Κάμπελ στα πλάγια με τον Φουστέρ ή τον Ντομίνγκες πίσω από τον Μήτρογλου. Αυτό είναι ένα άκρως επιθετικό σχήμα, το οποίο εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Παριζιάνων.

Υπάρχει, όμως, και η συντηρητική λογική που θέλει τον προπονητή του Ολυμπιακού να «γεμίζει» τα χαφ, χρησιμοποιώντας τους εξής: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Μπονγκ στην άμυνα, τους Σάμαρη, Μανιάτη και Μασάντο στα χαφ, με τους Φουστέρ και Χολέμπας στα πλάγια και τον Μήτρογλου μοναδικό προωθημένο.

Πρόθεση του Μίτσελ είναι να «χτυπήσει» το ματς στη Γαλλία, η ομάδα του να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή εμφάνιση και αν μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από την 5η αγωνιστική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: