Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Πένθος στην οικογένεια του Σούλη Μαρκόπουλου!!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχασε τον αδερφό του και αμέσως μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα αναχώρησε εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη.

Πένθος στην οικογένεια του Σούλη Μαρκόπουλου
Δύσκολες ώρες για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε το πρωί του Σαββάτου το θάνατο του αδερφού του (είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς πρόσφατα, αλλά παρουσίασε εσχάτως επιπλοκές), αλλά παρά την κακή ψυχολογική του κατάσταση παρέμεινε κοντά στην ομάδα του και ήταν στον πάγκο της για τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Αμέσως μετά το ματς αναχώρησε εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον προπονητή. «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατή της θλίψη και τα συλλυπητήριά της προς τον προπονητή της ομάδας Σούλη Μαρκόπουλο και την οικογένειά του, για τον θάνατο του αγαπημένου του αδερφού. Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας πληροφορήθηκε το θάνατο του αδερφού του νωρίς το πρωί, κοουτσάρισε την ομάδα στο παιχνίδι των Τρικάλων, αλλά αμέσως μετά την λήξη του, έφυγε εσπευσμένα για την Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Μαρκόπουλος ήταν 65 ετών και έφυγε από την ζωή σήμερα τα ξημερώματα βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια Μαρκόπουλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: