Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Περήφανος ο Σα Πίντο!!

Στον κόσμο, στον πρόεδρο και στους παίκτες που δεν ήταν στην Αθήνα αφιέρωσε την μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Σμύρνης ο Σα Πίντο!

Περήφανος ο Σα Πίντο!
Περήφανος για το πρώτο φετινό διπλό του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Σα Πίντο (1-0)!

Ο τεχνικός των Κρητικών ήταν ευχαριστημένος από τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και αφιέρωσε τη νίκη, στον κόσμο που ταξίδεψε από το νησί, τον πρόεδρο που προσπαθεί για τα πάντα, αλλά και όσους ποδοσφαιριστές του ήταν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη νίκη. Αν θυμάμαι καλά ήρθε μετά από 21 μήνες. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό και την αφιερώνουμε στα παιδιά που δεν ήταν εδώ μαζί μας, στον πρόεδρο που κάνει ότι μπορεί και στους φιλάθλους μου που ήρθαν από την Κρήτη και μας δώσανε μεγάλη δύναμη και τους ευχαριστώ γιι αυτό. Για το παιχνίδι νομίζω πως το κοντρολάραμε από την αρχή τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Νομίζω πως κάναμε μόνο ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο από στημένο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν ήταν και καλός αγωνιστικός χώρος.

Ο αντίπαλος έπαιξε με μακρινές μπαλιές και προσαρμοστήκαμε σε αυτό. Χρειάζεται σίγουρα να καλυτερέψουμε το παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να πως πως είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι και πρέπει να το κάνουμε για να παίζουμε με λιγότερο άγχος. Έπρεπε να νικήσουμε με περισσότερα γκολ διαφορά σήμερα.Θέλω να τονίσω πως σε τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο να δεχθείς γκολ ίσως και από το πουθενά.

Δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του διαιτητή. Έδινε κάρτες και σταματούσε το παιχνίδι. Δεν μιλάω για διαιτησία όταν χάνω αλλά όταν κερδίζω. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και νομίζω το ίδιο έγινε και σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: