Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κυρίαρχος παντού!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το... μπάσιμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Το μπάσιμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποδόσφαιρο είναι δεδομένο και το δήλωσε και ο ίδιος πριν λίγες ώρες. Αυτό που απομένει να μάθουμε είναι ο τρόπος που θα μπει. Η γνώμη μου είναι, ότι από την στιγμή, που αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο θα ασχοληθεί για τα καλά με στόχο να κάνει ότι και στο μπάσκετ η οικογένειά του.
Δηλαδή να κάνει τον Παναθηναϊκό και πάλι κυρίαρχο στο ποδόσφαιρο. Ζήτησε ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος να κάνουμε λίγη υπομονή, για να μάθουμε την πρότασή του και μέχρι τότε καλό είναι να περιμένουμε. Το σίγουρο είναι, όμως (γιατί το έζησα), ότι από το πρωί που διέρρευσε η είδηση της εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ποδόσφαιρο ξέσπασε θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας.
Διότι αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός που φαίνεται, ότι έχει να διαθέσει πολλά χρήματα και έχει την κάψα και την διάθεση να ασχοληθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Γιάννης Αλαφούζος από την ημέρα, που βγήκε μπροστά ποτέ δεν είπε ότι ήταν διατεθειμένος ο ίδιος να αναλάβει μόνος του, διότι δεν έχει την δυνατότητα.
Πίστεψε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, αλλά τα χρέη είναι τόσα , που δεν φαίνεται, ότι μπορεί να αντιμετωπιστούν άμεσα παρά μόνο αν μπουν 20-25 εκ. ευρώ από κάποιον στην ομάδα. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Γιαννακόπουλος, που αν τελικά το κάνει καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται να τα βάλει τα χρήματα χωρίς να προστατεύσει την ομάδα.
Ο Γιαννακόπουλος μπαίνει με στόχο να γίνει ο Παναθηναϊκός και πάλι πρωταγωνιστής στο ποδόσφαιρο, άρα τα όργια που γίνονται χρόνια τώρα με διαιτησίες , ΕΠΟ , Σούπερ Λίγκα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να τα σταματήσει και το 50-50 να επανέλθει. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρότασης του Γιαννακόπουλου για το μπάσιμο στην ΠΑΕ.
Το σίγουρο είναι-για όσους ξέρουν την οικογένεια Γιαννακόπουλου- ότι ήταν όνειρο ζωής να αναλάβει η οικογένεια την ΠΑΕ. Και φαίνεται ότι αυτό παίρνει σάρκα και οστά τώρα. Και ίσως δούμε και το πρωτοποριακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έχει και ποδόσφαιρο και μπάσκετ και παράλληλα να βοηθάει τα μέγιστα τον ερασιτέχνη. Λίγο υπομονή και θα τα μάθουμε όλα.
Προς το παρόν το μυαλό παραμένει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα . Δεν είναι εύκολο και λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και λόγω του αντιπάλου, αλλά και λόγω της άδειας Λεωφόρου. Ας ελπίσουμε αυτή την φορά η επιστροφή μετά την διακοπή να γίνει με νίκη…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: