Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Να τρέξουν να δέσουν τον Σάντος, μη μας φύγει!!

Πώς και πώς περιμένουν στην ΕΠΟ την απάντηση του Πορτογάλου, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Είναι που έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, βλέπετε... Το θέμα με την παραμονή ή όχι του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας έχει "σηκωθεί" στην αθλητική επικαιρότητα, μετά από την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Δικαίως, ως έναν βαθμό, γιατί θα πρέπει να γίνει κατάλληλος προγραμματισμός αν ο Πορτογάλος δεν θελήσει να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής.
Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σωστή βάση, να δούμε αν μπορεί να αποχωρήσει. Από την άποψη ότι αν θέλει να συνεχίσει σε επίπεδο εθνικού συγκροτήματος-και όχι να επιστρέψει σε σύλλογο, ας αναρωτηθούμε ποια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει δείξει ενδιαφέρον για συνεργασία μαζί του και μπορεί να του προσφέρει περισσότερα από την ελληνική; Καμία. Η ΕΠΟ του προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσει στην ίδια θέση για δύο-τρία χρόνια ακόμα, με ένα υλικό που ξέρει, που έχει προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και με ένα συμβόλαιο που, αν δεν αυξηθεί, θα είναι στις 650 χιλ. ευρώ τον χρόνο.
Καλός και εργατικός προπονητής ο Σάντος, δεν είπε κανείς τίποτα διαφορετικό. Αλλά υπάρχει άλλη εθνική ομάδα στον πλανήτη που προσφέρει τα ίδια στον Πορτογάλο και υπάρχει ο φόβος μήπως απαντήσει αρνητικά στην ΕΠΟ; Κανονικά, λοιπόν, ο Σάντος θα έπρεπε να επιδιώκει να μάθει αν θα τον κρατήσουν στην ομάδα και όχι να "σηκώνουν" το θέμα από την ΕΠΟ, στην προσπάθεια "να βάλουμε όλοι ένα χεράκι για να τον ψήσουμε".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: