Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

«Μυθεύματα των ΜΜΕ της Τουρκίας»

Για μυθεύματα των ΜΜΕ της Τουρκίας έκανε λόγο ο Μίροσλαβ Στοχ, με αφορμή τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα σχετικά με την εξωγηπεδική του ζωή στη Θεσσαλονίκη.

«Μυθεύματα των ΜΜΕ της Τουρκίας»
Έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά το τελευταίο διάστημα για το ντεφορμάρισμα του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την εξωγηπεδική του ζωή τους τέσσερις μήνες που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα, κυρίως στον Τύπο της Τουρκίας, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, μιλώντας στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ, έκανε λόγο για μυθεύματα, ενώ μίλησε και για την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του.

«Αυτά είναι τα ΜΜΕ της Τουρκίας... Όλοι ξέρουν ότι αρέσκονται σε μυθεύματα, τα οποία μάλιστα δεν καλούνται ποτέ να αποδείξουν. Το έκαναν στα τρία χρόνια που ήμουν εκεί, κατά τα οποία θα είναι ζήτημα αν βγήκα, μετά από ματς, πέντε φορές συνολικά, με ξαναθυμήθηκαν και τώρα, δεν ξέρω με ποιο ερέθισμα! Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκομαι τέσσερις μήνες, βγήκα μόλις μια φορά. Στα γενέθλια μου, μετά από νίκη μας και πριν από ρεπό. Δεν μπορώ να καταλάβω, λοιπόν, γιατί με ακολουθεί αυτή η φήμη» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρω πολύ καλά πότε είμαι καλός και πότε όχι. Ήρθα στον ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλη όρεξη, μπήκα αμέσως στην ομάδα και τα παιχνίδια της και όντως έτυχε να είμαι σε τοπ φόρμα και τα πρώτα μας να μου βγουν πολύ καλά! Ξέρω, επίσης, ότι ο κόσμος περιμένει από εμένα να είμαι μόνιμα και σταθερά σε πολύ καλή κατάσταση και το ίδιο προσπαθώ κι εγώ, την ίδια απαίτηση έχω από τον εαυτό μου! Έπειτα από μια σεζόν στην οποία δε βρήκα ποτέ ρυθμό, σε μια σεζόν με τόσα πολλά και συνεχόμενα ματς, ίσως να μην έχω ακόμη την κατάλληλη προσαρμογή. Δεν ψάχνω δικαιολογίες φυσικά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: