Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ζήτησε… ξεμπλοκάρισμα ο Δέλλας!

Η απλότητα στο παιχνίδι και η γρήγορη σκέψη που… δεν είχε απέναντι στον Ηλυσιακό είναι απαραίτητα στοιχεία για να βελτιωθεί η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ζήτησε… ξεμπλοκάρισμα ο Δέλλας
Υπόθεση… σπιρτάδας θεωρεί ο Τραϊανός Δέλλας τη σταθερότητα που πρέπει ν’ αποκτήσει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της.

Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι η «Ένωση» δεν ήταν καλή στο ματς με τον Ηλυσιακό (1-0), αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονο απ’ τους παίκτες του.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι θα πρέπει να βγάζουν ακόμα περισσότερο στο γήπεδο τη δουλειά που όντως κάνουν στις προπονήσεις, χαρακτήρισε αναγκαίο να ξεμπλοκάρουν το μυαλό τους και να παίζουν πιο γρήγορα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για την εικόνα της ομάδας: «Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τις αλλαγές η ομάδα έπαιξε λίγο πιο ελεύθερα. Το ζητούμενο είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Μόνο αυτό κρατάω από το σημερινό παιχνίδι και θέλω να αφήσω την εμφάνιση».

Για τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Δεν είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να δούμε πως θα γίνουμε πιο σταθεροί στις εμφανίσεις μας. Θα πρέπει να δούμε πώς δεν θα έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, προσπαθούν καθημερινά στην προπόνηση. Αυτά που κάνουμε όμως στην προπόνηση θα πρέπει να τα βγάζουμε και στο γήπεδο. Είναι κάτι που θα το δούμε μεταξύ μας, προκειμένου να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα».

Για τις δυο αλλαγές (Γροντή-Τσεβά) που έφτιαξαν το γκολ: «Για αυτό βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην ομάδα, για να είναι έτοιμοι όποτε τους χρειαστούμε. Είναι σίγουρα κάτι πολύ καλό, αλλά θα πρέπει όλοι από εδώ και πέρα να δούμε πως θα παίξουμε πιο γρήγορα και πιο απλά και να ξεμπλοκαριστούμε. Τουλάχιστον στο μυαλό, γιατί σήμερα εκεί φάνηκε πως ήμασταν μπλοκαρισμένοι και όχι στα πόδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: