Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Το... παράπονο τον έφερε στον πάγκο!

Παράπονα για την θέση που αγωνίζεται έκανε στον Γιώργο Παράσχο ο Σωκράτης Φυτανίδης, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να τον αφήσει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τη Βέροια.

Το... παράπονο τον έφερε στον πάγκο
Μετά από αρκετό καιρό, στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Βέροια, ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Σωκράτη Φυτανίδη. Όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ο έμπειρος τεχνικός, πήρε την απόφαση αυτή, από την στιγμή που ο αμυντικός των «κυανόλευκων» του είπε πως δεν θέλει να παίζει δεξί μπακ.

Από την πρώτη του χρονιά στον Ατρόμητο, ο Φυτανίδης έπαιζε στο κέντρο της άμυνας. Εκεί έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, το όνομά του γράφτηκε για πολλές ομάδες εντός και εκτός συνόρων, ενώ, φυσικά, έφτασε και στην Εθνική Ελλάδος, μετά την κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος.

Την φετινή σεζόν, τα πράγματα άλλαξαν. Η πώληση του Γιάννη Σκόνδρα στον ΠΑΟΚ, άφησε κενό. Παίκτης δεν αποκτήθηκε και για τη θέση αυτή έμεινε ο Νάστος και ο νεαρός Παπουτσογιαννόπουλος. Στη συνέχεια αποκτήθηκε και ο Αρκούδας, ο οποίος όμως θα μπορεί από τον Δεκέμβρη να αγωνιστεί, αφού είναι τιμωρημένος.

Ο Παράσχος, έκρινε πως ο Φυτανίδης μπορεί να αγωνιστεί εκεί, αφού το έχει κάνει και το παρελθόν, και έτσι ο αρχηγός των «κυανόλευκων» έπαιξε στα περισσότερα, μέχρι τώρα, παιχνίδια. Πριν την αναμέτρηση με τη Βέροια μίλησε με τον προπονητή του, του είπε πως δεν θέλει να παίζει εκεί και έτσι έμεινε στον πάγκο. Ωστόσο, μένει να δούμε αν θα έχει συνέχεια αυτή η απόφαση του Γιώργου Παράσχου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: