Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Φλεβαράκης: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι»

Ο Κώστας Φλεβαράκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των Τρικάλων απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Φλεβαράκης: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι»
Πολύ καλύτερη και δίκαια νικήτρια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα των Τρικάλων, όπως δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης, που συλλυπήθηκε τον Σούλη Μαρκόπουλου για το θάνατο του αδερφού του το πρωί του Σαββάτου.

«Να συλλυπηθώ τον κόουτς και την οικογένειά του για την απώλειά τους. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Είμαστε ομάδα που δουλεύει πολύ, όπως δουλεύουμε από την αρχή. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε το σκεπτικό να διώξουμε το παιχνίδι από παίκτες κλειδιά του ΠΑΟΚ και θεωρούμαστε ότι μας βγήκε αυτό σε σημαντικό βαθμό. Για τρία δεκάλεπτα η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Στο τέλος λίγο το άγχος, λίγο η πίεση του ΠΑΟΚ και η προσμονή μίας μεγάλης νίκης δεν μας άφησαν να τελειώσουμε όπως θα θέλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στην συνέχεια των υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου κάνει μία εξαιρετική πορεία», τόνισε ο τεχνικός των νεοφώτιστων.

Ο Κρις Έβανς, που είχε 11 πόντους και 12 ριμπάουντ, είπε: «Προπονηθήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε εξαιρετικά. Είχαμε πολύ ενέργεια, παίξαμε καλά στην άμυνα και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική θέση μας δεν είναι αυτή, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι, να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας όχι μόνο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου επίσης πρέπει να αναζητήσουμε νίκες».

Στο μεταξύ, η διοίκηση των Τρικάλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Σούλη Μαρκόπουλο και την απώλεια στην οικογένειά του. «Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries συλλυπείται τους Σούλη και Χάρη Μαρκόπουλου για την απώλεια του Γιώργου Μαρκόπουλου, αδελφό και θείο αντίστοιχα των δύο προπονητών του ΠΑΟΚ. Παρά την δύσκολη στιγμή και το βαρύ του πένθος ο Σούλης Μαρκόπουλος κοουτσάρισε την ομάδα του στην πόλη μας αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον επαγγελματισμό και την προσήλωση του στο άθλημα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: