Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ντου των Μιλανέζων στους παίκτες!!

Η νέα αποτυχία της Μίλαν, με το 1-1 κόντρα στην Τζένοα, έφερε και τις αντιδράσεις των τιφόζι που ως τώρα έκαναν υπομονή.
Οι οπαδοί της Μίλαν έχουν... ανεχθεί πολλά από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας τους οπότε ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα ξεσπούσαν. Αυτή η στιγμή ήρθε στο ματς με την Τζέοα καθώς οι Ροσονέρι απέτυχαν ξανά να νικήσουν και μετά από 13 αγώνες απέχουν... κάμποσο από τις πρώτες θέσεις και ελάχιστα από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το κλίμα ήταν περίεργο πριν την έναρξη της αναμέτρησης καθώς στην Curva Sud σήκωσαν πανό που έγραφε πως «αν δεν φτύσετε αίμα θα αρχίσετε να φοβάστε» και στα τελευταία λεπτά έστειλαν το μήνυμα με νέο πανό: «Θα τα πούμε έξω ξεφτιλισμένοι»!
Αμέσως μετά τη λήξη, περίπου 400 οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν μπλόκαραν τις εξόδους στο «Σαν Σίρο» και απαίτησαν να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα φώναζαν διάφορα και κατά των διοικούντων, ειδικά μετά από όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα με την κόντρα του Αντριάνο Γκαλιάνι με την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.
Από την πλευρά των παικτών, τελικά, οι Κακά, Αμπιάτι και Μπονέρα βγήκαν για να μιλήσουν με τους οπαδούς, οι οποίοι είπαν διάφορα προς τους τρεις, έκραξαν άγρια τον Αλέγκρι, χαρακτήρισαν -όχι ότι φταίει αποκλειστικά αυτός αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια- «παλιάτσο» τον Κονστάντ και έκαναν σαφές ότι στηρίζουν μόνο τον Κακά.
«Είσαι ο μόνος που ξεχωρίζει σε αυτή την ομάδα με τα σκατά», είπαν χαρακτηριστικά προς τον Βραζιλιάνο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: